Ecohof: koop én huur

De ambitie is ongeveer 20 koopwoningen en ook 6 (sociale) huurwoningen. Waarom ook huurwoningen vraag je je af? Tja, dat is relatief eenvoudig. Ook huurders willen duurzaam wonen! En wij hebben de uitdaging aangenomen om woningen te realiseren voor, zoals wij dat zeggen, de grote en de kleine portemonnee. Potentiële kopers en huurders: wij zitten samen om de tafel om onze plannen te realiseren. Ook dragen we allemaal ons steentje bij op financieel gebied. Zowel de kopers als huurders stappen financieel in, zodat de Quickscan en nu het haalbaarheidsonderzoek betaald kunnen worden.

Eva, onze architect, heeft mooie tekeningen gemaakt, om een indruk te geven van de woningen. Voor alle woningen gelden de uitgangspunten op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.  

Onze volgende stap is natuurlijk op zoek gaan naar investeerders. Welke partij wil onze partner worden en zich inzetten om de (sociale) huurwoningen te realiseren? Voor bijvoorbeeld een woningbouwvereniging zien wij dit als een kans. Laten zien dat het kan: betaalbaar duurzame huurwoningen bouwen! Ook in de Zaanstreek! Wat wil je nog meer?! De gesprekken met mogelijke partners zijn voorbereid en vinden binnenkort plaats. Hierover is nog niet het laatste gezegd.

MAIL ONS

Mails ons voor vragen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.